bratislava-small

Blog - Sprievodca Bratislavou

Rodinná Bratislava

Rodinná Bratislava

Čas strávený s rodinou patrí medzi najvzácnejšie chvíle. Spravte si program na celý víkend, tak aby bol každý člen rodiny spokojný. Bratislava na jar ponúka množstvo podujatí, kde si prídu na svoje dospelí aj tí najmenší.

S prvým jarným oteplením vychádzajú zo svojich zimných úkrytov aj zvieratá. Spravte si rodinný deň a navštívte bratislavskú zoo, v ktorej je v súčasnosti chovaných 182 druhov živočíchov, určite neobíďte výbeh vlkov, pavilón šeliem a krásu jazier plných plameniakov (https://www.zoobratislava.sk/).

Tí najmenší si môžu vyskúšať jazdu na poníkovi, prejsť sa unikátnym Dinoparkom či byť účastníkom pri kŕmení zvierat. Pokiaľ by ste mali pocit nedostatku čerstvého vzduchu spravte si piknik na Partizánskej lúke, kde sa deti môžu vyšantiť na preliezkach alebo vyskúšať si bobovú dráhu (http://www.partizanskaluka.sk/).

Stráviť čas spoločne sa dá aj v centre mesta, kde máte na výber z množstva múzeí, napríklad Múzeum dopravy (http://www.muzeumdopravy.com/) alebo objekty ponúkajúce rôzne interaktívne zážitky či už medzinárodný dom umenia pre deti Bibiana (http://www.bibiana.sk/sk), zrkadlová Galéria Multium (http://www.multium.sk/index.php) alebo sa vyskáčte v Jump Arena (https://jumparena.sk/).

Ak máte doma malých maškrtníkov prihláste ich na workshop do výrobne cukríkov Bon Manufaktur (http://bon-manufaktur.com/) alebo sa sami nechajte uniesť späť do detských čias v tejto magickej predajni plnej hand made sladkostí.

2020-certificate

danubiaHotel Danubia Gate ****
Dunajská 26, Bratislava

+421 917 232 000
hotel@danubiagate.sk