restaurant-2

Denné menu

Menu : 13.08.2018 – 17.08.2018

Cena dvojchodového Klasik menu – 6,50 EURO

 

Pondelok: 

Mrkvový krém - 7 / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9

1. Zapekané kuracie prsia s bryndzou a slaninkou, šťuchané zemiaky - 7

2. Steak z bravčového karé na pive s opečenou tarhoňou – 1,3,7

          

Utorok:   

Hlivová polievka s mrveničkou – 1,3,7   / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9

1. Kuracie prsia plnené sušenými paradajkami a špenátom, dusená ryža

2. Bravčová panenka so zemiakovým pyré a hríbmi - 7

 

Streda: 

Šampiňonový krém - 7    / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9

1. Morčacie plátky s bazalkovým pestom a cestovinami penne – 1,3,7

2. Pečené bravčové stehno s červeným vínom, pučené zemiaky – 7,12

Štvrtok:  

Špenátová polievka s vajcom – 3,7   / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9

1. Vykostené kuracie stehná s hlivovým rizotom – 7,12

2. Hovädzie ragú so zeleninou a fazuľovými luskami, gnocchi – 1,3,7

Piatok:  

Brokolicová polievka s bazalkou  / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9

1. Kurací steak s pečenou zeleninou a jogurtovým dipom - 7

2. Bravčová panenka v bylinkovej kôrke, dusená ryža

Fit menu 7,50 € :

Losos s pomarančovou omáčkou a špenátovým bulgurom – 1,4,7

 

Letná ponuka 7,50 € :

Kačacie prsia s cviklou a listovým šalátom

Extra ponuka 10,50  :

Pečené bravčové rebrá s grilovanou kukuricou, horčicový dip, chlieb – 1,3,7,10  za 10,50€

Nápoj týždňa

Vinea Frizzante 0,3l za 1,50 €

 

Víno týždňa

Sauvignon Blanc Villa Maria  0,1l za 2,50 €

 

K dennému menu je možné si zameniť prílohu za šalát v cene 1 Euro. K menu De Luxe a FIT sa podáva polievka dňa. Minimálna váha mäsovej zložky pred tepelnou úpravou je 150 g a váha prílohy po tepelnej úprave je  150 g, pokiaľ nie je uvedené inak. Príloha naviac je k dispozícii zdarma na požiadanie. Objem polievky je 0,22l. V prípade vyčerpania zásob polievky dňa, slepačia polievka bude ako náhradná.

*Alergény a ich popis: 1 obilniny obsahujúce lepok, 2 kôrovce a výrobky z nich, 3 vajcia a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 5 arašidy a výrobky z nich, 6 sójové zrná a výrobky z nich, 7 mlieko a výrobky z neho, 8 orechy a mandle, 9 zeler a výrobky z neho, 10 horčica a výrobky z nej, 11 sezamové semená a výrobky z nich, 12 oxid siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb a výrobky z neho,  14 mäkkýše a výrobky z nich.

2016-certificate2017-certificate

2018-certificate

 

danubiaHotel Danubia Gate ****
Dunajská 26, Bratislava

+421 2 206 65 500
+421 917 232 000
hotel@danubiagate.sk