restaurant-2

Denné menu

Menu: 11.11.2019 – 15.11.2019

Cena dvojchodového Klasik menu – 6,90 EUR

Pondelok:

Hokkaido krém - 7 / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9
1. Kuracie medajlonky s karamelovou cibuľkou, jablkom, opekané zemiaky – 1,3,7
2. Rizoto s pečenou cviklou, hlivovou penou a plátkami bravčovej panenky (100g) – 7,12
Dezert dňa: Tvarohový pohár s domácou piškótou – 1,3,7

NOVINKA │ Tradičné jedlo 5,90€ - „Francúzske zemiaky“ – zapekané zemiaky s klobáskou a vajcom, kyslá uhorka – 3,7

Utorok:

Fazuľová polievka s údeným mäsom – 1,3,7 / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9
1. Morčacie prsia na teplom zeleninovom šaláte so zázvorom (fazuľka, cuketa, cherry)
2. Ostriež nílsky s feniklovou omáčkou a pečenými zemiakmi – 4,7
Dezert dňa: Banánová roláda – 1,3,7

NOVINKA │ Tradičné jedlo 5,90€ - „Francúzske zemiaky“ – zapekané zemiaky s klobáskou a vajcom, kyslá uhorka – 3,7

Streda:

Kulajda s vajíčkom – 3,7 / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9
1. Kurací steak s mrkvovou omáčkou a karfiolom romanescom, dusená ryža – 7
2. Grilovaná krkovička s kapustovými strapačkami – 1,7
Dezert dňa: Mrkvová tortička s mascarpone – 1,3,7

NOVINKA │ Tradičné jedlo 5,90€ - „Francúzske zemiaky“ – zapekané zemiaky s klobáskou a vajcom, kyslá uhorka – 3,7

Štvrtok:

Bryndzová polievka – 7 / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9
1. Morčacie ragú s hubami a hráškom so zemiakovými gnocchmi – 1,3,7
2. Hovädzie varené, paradajková omáčka, domáca parená knedľa – 1,3,7
Dezert dňa: Metrový koláč – 1,3,7

NOVINKA │ Tradičné jedlo 5,90€ - „Francúzske zemiaky“ - zapekané zemiaky s klobáskou a vajcom, kyslá uhorka – 3,7

Piatok:

Polievka z pečených paradajok / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9
1. Kurací závitok so špenátom a syrom, dusená ryža – 7
2. Bravčová panenka s brokolicou a s omáčkou z červeného vína, pečené zemiaky – 7,12
Dezert dňa: Čokoládové brownies – 1,3,7

NOVINKA │ Tradičné jedlo 5,90€ - „Francúzske zemiaky“ – zapekané zemiaky s klobáskou a vajcom, kyslá uhorka – 3,7

Fit Menu 7,50€ - Zeleninový šalát s feta syrom, olivami a bazalkovým pestom – 7,8

Vegan Menu 7,50€ - Opečený tempeh s prívarkom zo zelenej fazuľky a paradajkami s bazalkou - 6

De Luxe Menu 10,50€ - Kačacie prsia s kapustovým krémom, domáca zemiaková knedľa -1,7

Nápoj týždňa:
Coca-cola Zero 0,33l za 1,20€
Vinea Frizzante 0,3l za 0,90€
Espresso k menu  za 1,50€

Víno týždňa:
Elesko Gewurztraminer 0,1l za 2,50 €

Každý deň šaláty a dezerty podľa dennej ponuky – 1 €

Dobrú chuť!

*Alergény a ich popis: 1 obilniny obsahujúce lepok, 2 kôrovce a výrobky z nich, 3 vajcia a výrobky z nich, 4 ryby a výrobky z nich, 5 arašidy a výrobky z nich, 6 sójové zrná a výrobky z nich, 7 mlieko a výrobky z neho, 8 orechy a mandle, 9 zeler a výrobky z neho, 10 horčica a výrobky z nej, 11 sezamové semená a výrobky z nich, 12 oxid siričitý a siričitany, 13 vlčí bôb a výrobky z neho,  14 mäkkýše a výrobky z nich.

2017-certificate

2018-certificate2019-certificate

 

danubiaHotel Danubia Gate ****
Dunajská 26, Bratislava

+421 2 206 65 500
+421 917 232 000
hotel@danubiagate.sk