restaurant-2

Denné menu

Denné menu: 16.10.2017 - 20.10.2017

2- chodové Menu Klasik  6,50 €

Pondelok

Francúzska cibuľačka so syrovým toastom – 1,3,7,12 / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9

1. Morčacie soté na čínsky spôsob s restovanými ryžovými rezancami – 6,11

2. Bravčový steak s grilovanou zeleninou, cviklový dip, pečené zemiaky – 7,8

Dezert dňa: Metrový koláč– 1,3,7   1,00 €

 

Utorok

Batatový krém    / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9

1. Tekvicové rizoto s kuracím mäsom (100g), rukolou a syrom – 7,12

2. Moravský vrabec,dusená kyslá kapusta, parená knedľa – 1,3,7

Dezert dňa: Gnocchi s maslom a orechmi – 1,3,7,8               1,00 €

 


Streda

Cuketový krém s krutónmi – 1,3,7  / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9

1. Kuracie prsia so slivkovou omáčkou, dusená ryža, mrkvový šalát – 7,12

2. Plnená ryba hoki so špenátom a fetou, varené zemiaky, mrkvový šalát – 4,7

Dezert dňa: Slivkový koláč s posýpkou – 1,3,7 1,00 €

 

Štvrtok

Zemiaková polievka s vajíčkom -3, 7  / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9

1. Špenátové tagliatelle s citrónovou omáčkou a morčacím špízom (100g) – 1,3,7

2. Bravčová panenka s duseným hráškom a šafránovými zemiakmi - 7

Dezert dňa: Tvarohový pohár s ovocím - 7          1,00 €

 

Piatok

Šošovicová polievka s klobáskou    / Hydinový vývar so zeleninou a rezancami – 1,3,9

1. Kuracie medajlonky s pečenou cviklou a  zemiakmi, miešaný šalát

2. Bravčové dusené s brusnicami a hríbmi, tarhoňa, miešaný šalát – 1,3,7

Dezert dňa: Čokoládové brownies – 1,3,7   1,00€

 

 

 

De Luxe menu   9,50 €

Jelenie stehno, višňová omáčka, zemiakovo – gaštanové pyré – 7,12

 

FIT menu   7,50 €

Losos so sezamom a pečenou tekvicou – 4,11

 

Nápoj týždňa

Kofola  0,33l za 1,20 €

 

Víno týždňa

Dunaj, Juraj Zápražný 0,1l za 2,50 €

 

 

2014-certificate2015-certificate

2016-certificate

 

danubiaHotel Danubia Gate ****
Dunajská 26, Bratislava

+421 2 206 65 500
hotel@danubiagate.sk